Bakgrund

onsdag 30 december 2009

Ja nu har jag fått blodad tand ...

... på det här med horoskop.
Underbara Åsa skickade mig detta som gäller under 2010...

Kärlek och vänskap: Musik och glada tillrop hörs det mycket av i din miljö under 2010. Ditt leende öppnar dörrar och du blir väl mottagen nästan var du än kommer.

Det talas även om bostadsförändring, en förändring som medför miljöombyte. Vill du bilda familj eller förändra ditt liv så är det rätt att göra det nu då stjärnorna talar om att du hör till dem som får lycka genom att genomföra de idéer du själv skapar.

Romantiken ska flöda in i ditt hjärta och det tycks bli spännande för dig med chans till att knyta en ny kontakt. Har du redan en sann och fin vän vid din sida så ska du tolka det som att han eller hon är den bästa av kärlekar.

Under året är det kortare men fler resor som ger dig bästa behållning i kärlek. Får du chans till en långresa så är det i en tätortsmiljö som du finner bästa behållningen.

Arbete och ekonomi: Allt vad arbete heter som du själv styr och ställer inom ska vara det bästa för dig. Du kan konsten att organisera och leda andra i arbete, så ta på dig en ledarroll.

Även det som har med turismen att göra ska kunna ge dig både näring och framgång. Du har ett medryckande sätt och får lätt andra att fatta tycke för dig. Året medför en förbättrad ekonomi för dig och det kan även vara så att en sparad slant nu kommer att växa sig starkare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar