Bakgrund

torsdag 3 maj 2012

Så här gör du ...

Dom snackar om skadedjur på tv just nu. Frågorna haglar in och jag skulle nog snart kunna ställa upp och svara på hur du ska göra för att bli av med dom. Silverfiskar speciellt. Men det jag undrar över är varför dom kommer överhuvudtaget? De verkar trivas på rena ställen, där det är mycket vatten. Bland annat i badrummet hos mig. Nu var det ett tag sedan jag såg dom, men det kan också bero på att jag tagit bort allting som stått på golvet och gjort rena ytor. De gömde sig gärna och gillar ju mörker och det gillade INTE vi. Fick ett antal utropsanfall när jag såg ca 20 st ligga i min mopphink. Då svor jag högt och undrade vad det var frågan om?!

Små bett har man ju också fått någon gång, som verkar som myggbett- när man sover. Detta ville hon på tv nu likna vid vägglöss. LÄGG AAAAV- säger jag då och får ännu mer panik och vill renovera väggarna- eller helst av allt inte alls vara dom nära. Tar sängarna och flyttar in i mitten.

I ett annat tv-program fanns en specialist på att få bort fula fläckar och hade städtips hit och dit. Hur sjuttan tar man reda på- som hon nu tipsade om- att dela en vitkål och gnugga på en matta, så försvinner det du vill? Hur kom hon på den idén? Håller hon på och utarbetar tips hemma, köper hem massa grönsaker och gnuggar på mattor och annat för att komma på detta? Jag menar- vitkål? 
Bra om det funkar i och för sig. Jag ska inte klanka ner på henne. . . hon är så fin och ser så snäll ut också- med sitt lilla vitkålshuvud. Nä, nu ska jag ta och göra någonting vettigt. Kanske specialisera mig på något jag med. Ska bara fundera ut på vad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar