Bakgrund

fredag 31 december 2010

Årets höjdpunkt

Är nyår årets höjdpunkt?
Det tyckte min son. Han skrattade och var glad och sa att det var den bästa dagen på året. Ögonen glimrar på honom och han älskar det här med fyrverkerier. Synd att inte hans mamma tycker om det lika mycket. Jag vet inte riktigt varför, men jag är rädd att något ska hända tror jag.
Julen i år har verkligen inte varit som andra jular. Jag började så smått förra året och varva ner. Det blev ischoklad, pepparkaksbak och vi gjorde ett pepparkakshus. Det blev inga lussekatter och inget julpyssel.
I år gjorde vi ingenting utav det. Men det var inte heller någon som efterfrågade det. Ja, det var om möjligt min dotter som tyckte att det inte var någon direkt julstämning. Jag tog fram lite julsaker till första advent och sedan granen dagen innan julafton. Men varken pepparkakor blev bakta eller något annat. . . Jag har inte haft lust eller ork och om jag ska vara ärlig så tror jag inte barnen är så mycket mindre glada för det.
Jag minns när de var riktigt små... ojojoj, vilken prestationsångest jag hade. Det var inte alls roligt nu när jag tänker efter. Nej, lagom är väl ändå trots allt bäst och lagom ska det bli framöver.
Nu är det sista dagen på året och jag säger som jag brukar- fast nu tror jag på det mer...
Det här kommer bli ett bra år! Positiv anda, det är det man ska ha för att orka.
Gott slut & Gott nytt år på er alla !!!

1 kommentar: