Bakgrund

måndag 10 september 2012

Hav salt och citron

Sonen har klippt sig och blev jättesnygg. Vax ınhandlades också. Pengarna rullar iväg och snart är dom slut. Så är också våran semester ... två dagar kvar ... sedan tillbaka till den bistra verkligheten.

Vi provade att gå ner till havet idag, för att slippa bollar i huvudet i poolen som var överbemannad av barn i åldrarna 1-6.

Det var ingen vidare strand, men för att känna saltet och insupa lite härlig luft tänkte vi. Det enda vi insöp var vågor som översköljde oss och vattnet var så smutsigt att när man kom upp fann jag en fimp i håret och en citronskiva i pannan. Det var strax innan som sonen ropade "Run to the hill!" och därefter varken hörde eller såg jag något mer. Jag sköljdes in i en och samma våg och låg som en strandad val på "strandkanten". Lite komiskt över det hela.

Det är tyst ikväll. Många har åkt hem. Det är slutet på säsongen här nu och det märks lite grann på en del turkar utanför hotellet som inte är så vänliga när man vill pruta på priserna. Lite aggressiva faktiskt, men det är helt okej för mig...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar