Bakgrund

torsdag 1 september 2011

En livsstil

Terry Evans. Ett medium och parapsykolog från Storbritanien! Har sett honom på tv och tycker han är grym. Han kommer hit till livsstilsmässan i Göteborg den 10-11 september och jag funderar på att gå om det passar. Hans föredrag handlar om att leva sin dröm och lita på sin intuition i vardagen. Han ser sig själv som en länk mellan andra sidan (andevärlden) och vardagsverkligheten och det kan man säga att han visat också.

Häromdagen var jag på seans. Det var jag och några till som jag kände ...
... det var fullt hus och knappt så vi kom in, innan de låste dörrarna. Folk stod utanför och knackade för att få bli insläppta så vi hade tur. Min fd svägerska fick stå och hålla dörrarna för mig och min man höll jag på att säga, jaja...men ni fattar... (vi är inte gifta än ;) men vi kom in och där satt min moster och tre stycken andra vänner.

Min dotters faster och min moster fick budskap av närstående. Jag kände båda två och kan gå i god för att det inte kunde stämma in på vem som helst. Ja, det var riktigt roligt och en härlig känsla där inne.

Camilla, du borde gå med nästa gång!

Allting har en mening, sägs det. Får hoppas det, med den vardag jag lever i!

Jag tänker på det hon sa igår i telefon, när jag ifrågasatte henne.
"Jag får kolla med dom där uppe då..."
"Ja, gör du det... menar du högre makter då eller?" svarade jag lite sarkastiskt. Kan inte hjälpa att jag blir otrevlig emellanåt, men vem fan lyssnar annars?

5 kommentarer:

 1. Ja jag blev ledsen när jag inte kunde följa med :(

  Det låter ju spännande, men som du säger OM det passar in vill jag oxå gärna på mässan då :)

  kram..

  SvaraRadera
 2. Vi får kolla när det är seans nästa gång, med något medium som är känt och populärt. :) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna gå på seans, det blir liksom aldrig av! En kollega till mig brukar ta hem nåt medium så det blir lite mer privat, jag var bokad på en av hennes träffar en gång men då blev det inställt pga sjukdom. Men nån gång...

  SvaraRadera
 4. Ja, det kändes som om det var någon där till dig den dagen jag var där! Kan höra av mig nästa gång vi ska gå igen om du vill. Kram

  SvaraRadera
 5. Ja gör det! Vad spännande!

  SvaraRadera