Bakgrund

lördag 31 oktober 2009

Fredag och go mat

Vi gjorde så god mat idag. Eller vi och vi, jag gjorde det!

Kycklingfile i skivor panerad i mjöl, salt och peppar. Bryntes först och sedan puttrade i persikosky från konserverade persikor, ren vispgrädde, pesto, vitlök, oliver och kinesisk soya.

Och så ris, persika och en god sallad till förstås.




Man borde göra lite mer olika maträtter som man annars inte gör, men det har ju egentligen att göra med om man har tiden eller ingredienserna. Och fantasin då förstås... för den gör ju sig inte alltid påmind direkt. Inte när man vill i alla fall.

Men idag blev det bra... och gott... och barnen tyckte om det!
Vad ska man göra för någon mat imorgon då?
Fram med kokboken!

3 kommentarer:

  1. Åhhhh vilken god mat du gjort. Visst e det kul att experimentera lite grann. Testa lite nytt som man aldrig gjort innan. Plötsligt kanske man till och med fått fram en ny favoriträtt.
    Kram SteffMan

    SvaraRadera
  2. Mmm, det där lät gott!
    Jag provade också ett nytt recept, med lite nya smaker i går kväll. Sonen rynkade på näsan, men tyckte att det smakade gott. Puh!

    SvaraRadera
  3. Det var verkligen jättegott. Får se vad det blir nästa gång man experimenterar...

    SvaraRadera