Bakgrund

torsdag 27 oktober 2011

HALLÅ!!?


Det ser ut som ett kaos på köksbordet av diverse papper. Jag har alltså tagit fram alla papper jag har och då menar jag ALLA. Jag hade tänkt att sortera, kasta och sätta in i pärmar och liksom få mindre utav allt... men så påbörjar jag något annat och så ringer jag lite samtal och plötsligt sitter jag i ett forum på internet och skriver om adhd och lägger ut lite frågor, får svar och så har jag fastnat där. Då kommer sonen hem från skolan och klockan har blivit mycket. Han vill ha mat. Jag vill inte bli störd. Jag vill skriva färdigt i mitt forum, för jag har precis kommit igång... sedan vill jag få undan alla papper. Det slutar med att sonen gör sin egna mat. Men det är när katten Simba börjar hoppa upp på köksbordet, trampar omkring på mina högar av papper som jag sorterat och därifrån till en stol där det ligger ännu mer papper i sorterade högar... som jag får mig ett anfall. Min son skrattar nämeligen och han är ju för go den ungen, men jag blir lite irriterad och får se en tidning på bordet som heter SAMSPEL. Vad är detta?? säger jag högt (för ingenting känns just då som något samspel) och då hör jag samtidigt ett ljud ifrån hallen... jag blir galen, springer dit och där är Simba IGEN, klösandes på dotterns resväska...

Ute går precis en kille förbi med röd toppluva. Han är i 25-årsåldern och börjar prata kattspråk med sin katt på balkongen på andra våningen. Han bara står där och rösten blir mer och mer ljusare och snuttifjuttigare. Jättegulligt och jättelöjligt, men visst... det kanske är det våran katt saknar. Fast snälla? Inte utanför mitt köksfönster just nu?!!

I´m going a little bit crazy, yes I do.
Ibland har jag väldigt låg tolerans. Som idag. Men jag har glimten i ögat... ja det har jag. (Jaha, så kom han också... gud vad alla tittar in här)

2 kommentarer:

  1. Hahaha Ditt köksbord ser ju ut som mitt... Usch gillar inte det själv men det börjar på måndag med posten sen tisdagens post osv... allt rensas under helgen... sen börjar det på ny kula på måndagen ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, det blir ju bara mer och mer som man samlar på sig... :) Nu är det borta iaf och det känns SKÖNT!

    SvaraRadera