Bakgrund

fredag 28 oktober 2011

Språk/ tal- BOK

Varenda kändis och snart icke kändis skriver böcker högt och lågt. Är det inte kokböcker så är det självbiografier och varför inte? Kan man tjäna pengar på det, så absolut!
Sist ut som jag hörde nu var Ingvar Oldsberg, strax efter Zlatan. Patrik Sjöbergs bok har jag inte heller läst, men jag borde faktiskt börja läsa mer. Man blir både allmänbildad och lär sig inte bara att slappna av, utan man lär sig språket.
Jag var hos ett medium för många år sedan. Hon bodde i Fjärås och hon sa att jag skulle läsa mer, för att just precis hitta språket igen. Det är faktiskt lite så med mig, att jag tappar ord och kan inte formulera mig emellanåt. Det är därför ni kanske uppfattar mig som lite plump ibland. Jag får inte fram det jag vill få sagt och då säger jag det utan krusiduller!!

Sonen åkte iväg på konfirmationsläger idag. De skulle till Nyköping och Stjärnholm och det hade de sett fram emot. Men först ett besök hos frisören (som jag för övrigt var hos en dag och satt i tre timmar, fick vätskebrist, dreglade och såg hallucinationer i form av stora godispåsar... men det är en annan historia.)

1 kommentar:

  1. Jag har Sjöbergs bok liggande här hemma. Den har legat oläst i flera månader. Borde med börja läsa mer. Hmmm undrar då vad jag skall göra avkall på!? Och TIDEN!!! Som går alldeles för snabbt. Jag hinner ju knappt med....

    SvaraRadera