Bakgrund

söndag 12 februari 2012

Det är inte ofta

Det är inte ofta jag träffar på butiksanställda som är så där trevliga och lättsamt naturligt glada så att man reagerar, så att man inte vill gå därifrån och att man bara nästan vill krama dom, just för att dom är sådär trevliga.

Vi träffade på en sådan häromdagen, på Allum- Gamestop. Han var så hjälpsam och serviceinriktad att till och med sonen reagerade. "Vad snäll han är" , sa han flera gånger . . . men som vanligt i en sådan affär med mycket människor, flera som pratar samtidigt och inte veta vad man vill riktigt- ja då blir det kaos. Så vi vände och åkte hem och fikade med mor & far som så vanligt hjälpte till med små saker som behövde fixas.

Det är inte heller ofta små söta änder vänder och simmar åt motsatt håll, bort ifrån dig- när du ska mata dom. Vad är detta för änder egentligen?
Vi promenerade över Aspens sjö i det vackra vädret igår, en promenad på ca en timme, inklusive tiden då vi jagade änderna också... det hjälpte inte heller att jag ropade på dom.

Tre brödlimpor gick åt- hela smörgåsar kastades till slut för att locka de små liven. Det var bara ost och smör som fattades, ja och kanske lite varm choklad också.
Kan säga att jag ville haft min kamera vid flera tillfällen, men den är eventuellt på hemgång nu. Det är en tidsfråga alltså, innan nya bilder dyker upp här på bloggen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar