Bakgrund

torsdag 16 februari 2012

Sjuka barn

Jag har just nu, de fulaste och äckligaste naglarna EVER. Nerbitna så in i norden och varför biter jag på dom? En ful ovana kan vi ju alla hålla med om att det är i alla fall. Ysch...

När den ena sonen blivit frisk, då sjuknade son nummer 2 in. Huvudvärk, feber och ont i halsen.
Men det har ju också varit sportlov den här veckan och det tyckte ju Tobbe var lite orättvist när har varit sjuk hälften av tiden. "Man borde få sjukskriva sig och ha det tillgodo" tyckte han, medans jag försökte få honom att tänka på hur bra det egentligen var, eftersom han inte missar något i skolan och kommer efter. Men vilken tonåring tänker så egentligen? Det var för vuxet tänkande, för han höll inte alls med.

11-åringen har haft kul. Aktiviteter på skolan varje dag!! Mån, Åby simhall. Tis, Klätterfabriken i Gårda och igår Ons, Lek & Buslandet i Mölndal- men som han själv uttryckte det "Jag är nog för stor för Lek & Buslandet nu, det var inte så roligt längre..."
Idag skulle dom gått på bio, men så är han lite dålig och lite hemmasjuk- och då är det mysigt att bara kolla på film hemma i soffan med kudde och täcke.

Vet ni? Jag har lånat en kamera och kan förmodligen ta kort så snart jag har fattat vad alla knapparna är till för . . .

2 kommentarer:

  1. Jag är tyvärr en nagelbitare och har alltid varit det så jag har insett att jag aldrig kommer att ha snygga naglar... :(
    Min kära mor hade alltid så snygga naglar, synd att man inte ärvde de anlagen.

    SvaraRadera
  2. Ja det är så himla snyggt när en tjej har fina naglar, så när jag vill vara lite fin köper jag naglar på H&M. :)

    SvaraRadera