Bakgrund

tisdag 14 februari 2012

Hej hopp...

Idag har jag ätit hembakad semla. Det var inte jag som bakade den, men åt gjorde jag och den var verkligen jättegod. Mycket mandelmassa och grädde och så kaffe förstås . . . I 3 timmar fikade vi och pratade om allt mellan himmel och jord och den här tjejen är en jättefin kompis och människa. En person som det känns som om man känt en längre tid, fast det inte är så.

Jag har börjat spela två nya spel på facebook som jag har fastnat för. Mahjong Saga och Bubble Witch Saga! Jag har svårt för att sluta när jag börjat, men det gör inget- för min dator bestämmer när jag ska sluta och stänger av sig själv ändå. Rätt irriterande emellanåt, speciellt om man är mitt i ett spel och har klarat sig rätt bra. VÄLDIGT irriterande om jag får uttrycka mig så. Jag vet inte om det är virus i datorn eller något annat, men det är just när jag sätter igång spelen som datorn säger ifrån och svartnar.

Jag kanske också har ett virus i kroppen eftersom jag också svartnar emellanåt . . . det får bli mycket c-vitaminer framöver för att hålla humöret och hälsan uppe. Och imorgon ska jag ju träna - det ser jag fram emot !!


1 kommentar: