Bakgrund

fredag 13 april 2012

Kan det gå fel- fredag den 13:e?

Tänk vad det kan göra när man ventilerar saker med någon som man annars är rädd för att göra, för att man inte vill såra eller att det ska bli kaos. 

Nu ska jag strax gå till specialistenheten för utredningar här och bli intervjuad. Ja jag kallar det så för att de verkar ha det som en special det här med att utreda. En fredag som idag kan väl inget gå fel?!
 Eller jo- det kan det. Det är ju faktiskt fredagen den 13:e !!!

Om man tror på skrock.

Det gör inte jag.

Hej Hå- Ut och Gå- Solen skiner- och jag kommer bli sen . . .


2 kommentarer:

  1. Jag är inte skrockfull. Men jag ställer inte nya skor på bordet...eller går under stegar...och jag är försiktig med speglar så de inte går i kras. Så...jag är inte alls skrockfull. :)
    Idag blir säkert en turdag!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Haha. Jag går faktiskt inte heller helst under stegar, men det beror mer på att jag tycker det är obehagligt. Sedan har jag kommit på mig själv att om jag råkar lägga nycklar på bordet tar jag bort dom direkt. Man har blivit inmatad omedvetet om sådana saker tror jag, som när en spegel går sönder- ja då tänker jag tanken om 7 års olycka- men viftar bort den lika fort iofs. Sedan går det inte sönder så mycket speglar i mitt liv heller för den delen. :)

    SvaraRadera