Bakgrund

måndag 7 december 2009

Det finns orsaker

En hel del orsaker till varför och vad man skriver i en blogg!
För min egna del handlar det om att få skriva av sig och säkert en del av att höras eller synas också. Annars hade man lika väl kunnat ha en helt anonym blogg, där ingen alls vet vem man är. Det var ju det jag skulle ha nu när jag började igen. Men på något konstigt sätt så blev det att man gav adressen till några få utvalda. Så känn er utvalda! =) För det är precis vad ni är.

Att jag sedan väljer vad jag berättar är upp till mig och någon sade till mig att jag är ju ändå rätt neutral när jag skriver. Jag försöker nog vara det, för att inte kanske blotta mig helt. Jag är ju rätt bra på det ändå om man säger så. Berättar gärna saker, men bara till de människor jag känner att jag kan lita på.

Jag fick berättat för mig häromdagen, någonting som man inte bara säger sådär till vem som helst. Jag ser det som att den här personen har förtroende för mig och jag kommer förvalta det på ett sätt som gör att personen kan känna sig trygg.

Det är bra att prata om saker och ting, något som jag inte alltid kunnat. Men att prata med vem som helst och alla kan bli väldigt fel.

Jag hoppas i min tur att det jag berättar i förtroende stannar där!

2 kommentarer:

  1. Jag är dålig på att kommentera, förlåt mig för det. Men tack för att jag är en av dom utvalda, sötnos.

    SvaraRadera
  2. Jag tror kanske du är lite som mig att du mår bra av att få sätta dig en stund och tänka till och skriva det du för stunden har i dina tankar. För mig är det en sorts terapi samtidigt som jag tycker om att skriva. Sen är ju inte min blogg anonym på något vis så en viss filtrering har jag ändå även om många tycker att jag bjuder mycket på mig själv.

    Men jag kan berätta att även jag har en anonym blogg, där skriver om allt som jag aldrig skulle lägga ut på min vanliga blogg. Och innehållet är direkt från mina innersta delar i huvudet. Som jag endast vågar skriva om i skuggan av min anonymitet.

    SvaraRadera