Bakgrund

söndag 24 juli 2011

Vilken helg




En resandes dagbok, har jag skrivit om förut tror jag. Det kanske man skulle ha? En resedagbok! Nja, jag håller mig till bloggen, det får nog räcka. Men det har verkligen varit en härlig helg.

Varmt och blött, om vartannat! På fredag eftermiddag åkte vi ner till Åsa och hälsade på Linda & Fredrik. Det var helgen då Åsakalaset hade sitt evenemang. Det var så längesen jag hälsade på och jag har saknat dom jättemycket. Det var så himla roligt och dessutom att Sandra och Beatrice var med.

Vi promenerade hela vägen ner, tog en svängom (något band spelade) och promenerade sedan hemåt igen.

På lördag förmiddag åkte vi sedan vidare och lämnade av dotter i Partille hos kusinerna, in till stan för att köpa en present, som för övrigt var jäkligt svårt att komma på. Men då kom C med den briljanta idén, ett presentkort på Casino Cosmopol som lades i en jättefin ask med marker av choklad. Därifrån till Orust och till Maria & Henrik som båda firade sina 40 årskalas i ett - och i både stekande solsken och plötsliga ösregn sprang vi omkring och lekte lite. En poängpromenad bland annat, där en av frågorna var " Henrik & Maria träffades på Dubliners i Göteborg. Vilken sång sjöng dom då?" Där kan man tycka att Ellinor borde vetat denna fråga, eftersom hon faktiskt var med den kvällen. Men ack nej. Var sjuttan höll jag hus då? Jo jag hade nog jouren i baren just då . . .

Ja det var en fantastiskt fin ordnad fest och med glada uppsluppna människor.

En länk till ett fantastiskt fint fotoalbum av en deltagare på festen.
http://silverpixlar.jalbum.net/40-kalas/slides/40-kalas-5659.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar