Bakgrund

torsdag 16 juni 2011

Pant med eller utan...

Att handla i affären är inte helt enkelt längre. De har byggt om och man hittar inte det man vill ha. Vissa saker de hade förut har gått ur sortimentet och man letar i onödan. Sedan är den orange färgen numera röd och de anställda satt med lösmustasch häromdagen. Tror nog att det bara var just då och inte fortsättningsvis! Det får vi åtminstone hoppas.

Jag blev lite lätt irriterad och hade inte tid att leta efter det jag ville ha, men så hittade jag strumpor istället. Jaaa, sa jag då ... vad fint.. har dom strumpor nu...mm.. kan man köpa här då när strumporna tar slut. Jättebra. Men var är sylten? Hallå?

Sen kommer vi till det här med panten som jag inte riktigt känner att jag håller med om förändringarna. De har höjt panten till 1 krona på de nya burkarna... men de gamla är fortfarande 50 öre. När priserna inte ändras och fortfarande kostar 5.80 kr eller 6.90 kr... ja, då spelar det f-n ingen roll om jag har ett pantkvitto på 50 öre som jag tror ska göra nån skillnad.

För om jag lämnar in pantkvittot som det är, så får jag 1 kr. Lämnar jag in det i samband med att jag handlar, två varor som kostar 5.80 och 6.90 st så blir det 12.70 kr som avrundas till 13 kr. Minus 50 öre som blir 12,50 kr som sedan avrundas uppåt till 13 kr. Hm. Det där gillar inte Bella!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar