Bakgrund

måndag 27 juni 2011

Lite si och så


Igår tog vi bussen till Fiskebäck och lade oss och solade några timmar. Badade gjorde jag också, årets första dopp för min del och det var en del kroppsdelar som inte ville vara med efter det där doppet och jag fick så ont så jag fick andnöd ett tag. Men nu är det gjort och pigg blev jag...

Min son blev nergrävd några gånger i sanden och det hade jag faktiskt velat bli idag. Eller åtminstone stoppat ner huvudet i sanden. Idag har inte varit nån bra dag för mig.

Jag tog en promenad till apoteket på Frölunda Torg. Apotekaren frågade om det var bra så eller om jag önskade något mer. Vad har du? frågade jag tillbaka... men fick inget bra svar.

Hem igen och bodde några timmar i tvättstugan ... sen har jag i stort sett bara slappat. En sväng till Välen och kaffe med sällskap under en halvtimme gjorde sitt.

Nu säger jag som min son sa häromveckan. "Den som vill att det ska bli en ny dag, räcker upp en hand" och så räcker jag upp båda. . .

2 kommentarer:

  1. "När jag var liten kunde jag trolla.
    Jag kunde göra underverk, läka sår och gå på vattnet, färdas obegränsat i tid och rum, jag hade makt att förvandla världen eller skapa en ny.
    När jag var liten kunde jag trolla.

    Det var innan de lärde mig att jag inte kunde."

    Men hade jag kunnat trolla så hade jag trollat dig glad och lycklig!!! Varma (sandiga) Kramar!

    SvaraRadera